Известие

Collapse
No announcement yet.

След 3 години ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колеги сектанти,
    Забелязах оня ден че ми салзи радиатора някаде и пие антифриза ,много е малко ама ме дразни .дали е добре да слойа от тия препаратчета за спиране на течове ,че не съм им фен ,а колко може да струва един нов радиатор и дали се намират изобщо,дали става от 145 -ца например.
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Сложи-ако само сълзи обикновенно помага,но за колко дълго никой не може да ти каже,така че и да стане продължавай да търсиш някой здрав.
      вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

• Слагаи течност и си свиркаи.Аз имах теч налях няква американска и забравих че е имали такъв проблем даже и след като я прегрях не се обади.
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Взех добавка за охлаждаща система на НИГРИН като я сложа ще се разбере има ли ефект или не.
          Звукът може да бъде
          описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Но я сложи на загрята кола и отворено парно задължително и покарай колата 15мин. поне

Comment

• Първоначално публикувано от Rumyanka Покажи съобщение
              Но я сложи на загрята кола и отворено парно задължително и покарай колата 15мин. поне
              a да това забравих да ти кажа задалжително на загрята кола и е хубаво да поработи 15мин. за да може да завърти течноста няколко пъти през цялата система
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                a да това забравих да ти кажа задалжително на загрята кола и е хубаво да поработи 15мин. за да може да завърти течноста няколко пъти през цялата система
                Има и още - сипва се на отворено парно и затворена охладителна система за да може налягането да забие отварата в дупката и я затвори. Ако парното е затворено може да останеш вече без парно

Comment

• добра вечер колеги,
                  с какво гърне за ауспуха да сменя старото ,че май е поиздънено и не ми харесва звука като на някоя жигула и е прекалено шумно.
                  Питах в един магазин ново за 33-ка е към 45 лева ,ама де да го знам и него какъв звук ще има,целта е да е малко по-тихо и плътен звук,а не дрънчаща тенекия-пърдялка ,че и вътре е кофти звука за дълги пътешествия пък разваля и звука на боксера все пак.
                  Last edited by staiger; d.m.y г., 08:35.
                  Звукът може да бъде

Comment

• виж на полмостров
                    http://polmostrow.pl/katalog/
                    точка

Comment

• за 45 камака 100% турке по добре недей зема турке че ще забравиш за звикът на боксера

Comment

• писна ми от тоя студ немога да си сабера колата ,мн е кофти да няма гараж за момента вси4ки дейности са замръзнали като мене
                        и последното засега,
                        Attached Files
                        Last edited by staiger; d.m.y г., 16:30.
                        Звукът може да бъде

Comment

• Не знам с какво се занимаваш,но определено имаш талант
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• конструктор на шприцформи за леене под налягане това се занимавам за заплата, иначе с много други неща за които сега няма време и ми трябва гараж поне ама няма.
                            Звукът може да бъде

Comment

• почва да се размразява
                              Звукът може да бъде

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
                                конструктор на шприцформи за леене под налягане това се занимавам за заплата, иначе с много други неща за които сега няма време и ми трябва гараж поне ама няма.

Аз пък съм оператор на машини за леене на шприц формо под налягане

Comment

Working...
                                X